Wave Wave

Zeilpunter met elektro motor max. 4 personen huren

Ontdek Giethoorn per zeilpunter met familie en vrienden. Geniet van het zonnetje op uw gezicht terwijl u al het moois van Giethoorn bewondert vanaf het water. U huurt al een zeilpunter vanaf € 95,- per dag. Het is ook mogelijk deze boot meerdere dagen te huren. U huurt de boot bij Geythorn, omdat:
  • U huurt een zeilpunter vanaf € 95,-
  • U de zeilpunter gemakkelijk bestuurt: u heeft geen vaarbewijs nodig
  • Verhuur uit te breiden met arrangementen

Geniet van het uitzicht en de natuur en leg uw zeilpunter aan de steiger voor een heerlijke lunch. U bepaalt zelf hoelang u de boot huurt.

Vorige | Volgende HELE DAG
10:30 Tot 17:30
19-04-2024
€ 95,-
20-04-2024
€ 95,-
21-04-2024
€ 95,-
22-04-2024
€ 95,-
23-04-2024
€ 95,-
24-04-2024
€ 95,-
25-04-2024
€ 95,-
26-04-2024
€ 95,-
27-04-2024
€ 95,-
28-04-2024
€ 95,-

U heeft gekozen voor de Zeilpunter met elektro motor max. 4 personen huren

Aantal boten

Hoeveel personen

KOFFIE / THEE / FRISDRANK + APPELGEB. SLAGR.

€ 5,00

PICKNICKPAKKET P.P.

€ 9,50

PLATE MAALTIJD P.P.

€ 9,50

Aanvullende arrangementen

Bij Geythorn kunt u uw reservering uitbreiden met verschillende opties en arrangementen. We vinden het namelijk heel erg belangrijk dat u optimaal geniet van uw dagje weg. We bieden de volgende opties aan:

  • Koffie, thee of frisdrank en appelgebak met slagroom
  • Picknickpakket per persoon: 3 broodjes, pakje drinken, stukje fruit en iets hartigs
  • Plate met schnitzel, frisse salade en frites
  • Driegangendiner bestaande uit soep, een hoofdgerecht en nagerecht
  • Verhuur van zwemvesten

Naast de hierboven genoemde opties kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Een van de arrangementen is het gezelligheidsarrangement. Met dit arrangement krijgt u de gelegenheid een verfrissende wandeling te maken door een van de prachtige dorpjes binnen Giethoorn. Dit arrangement is voorzien van een plate maaltijd. Ook voor de jarige job hebben we een kinderfeestje-arrangement. Samen met Broer Botenverhuur en het plaatselijke Edelstenenmuseum De Oude Aarde hebben we een prachtig dagprogramma gemaakt. Zo maken we er voor de jarige en vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke dag van. Bekijk ook onze andere arrangementen.

Vaarroutes in en rond Giethoorn

Boek een heerlijk ontspannen vaartochtje bij Geythorn. Giethoorn staat bekend om zijn unieke schattige bruggetjes, bouwstijl en ontelbare slootjes en grachtjes. Met onze vaarroutekaart hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken over verdwalen.

Overige bootverhuur

Naast de verhuur van zeilpunters bieden we andere soorten boten aan. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een:

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave