Wave Wave

Restaurant Giethoorn

Tussendoor aanmeren voor een lekkere middagsnack of de dag heerlijk afsluiten bij Recreatiebedrijf Geythorn? Kom gezellig langs aan het Binnenpad 42 in Giethoorn en geniet van een smakelijke kop koffie en een smakelijk etentje. We serveren u graag een lekkere maaltijd om na een dag vol lachen en genieten helemaal op te laden.

Veelzijdig restaurant in Giethoorn

Geythorn in Giethoorn is veelzijdig en kan rekening houden met uw dieetwensen, zoals vegetarisch eten en allergieën, waaronder voor gluten en lactose. Bekijk direct ons menu.

Combineer een van onze arrangementen met een heerlijke maaltijd

Recreatiebedrijf Geythorn heeft diverse arrangementen waarmee u de hele dag moeiteloos kunt vullen. Onze pakketten zijn ideaal voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes of feestjes. U kunt de hele dag het water op, om de dag vervolgens af te sluiten met een heerlijk(e) buffet, luxe diner of barbecue in ons restaurant in Giethoorn.

Bekijk onze arrangementen of neem contact met ons op voor advies.

Geniet van onze verrukkelijke toetjes

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier om een heerlijk diner af te sluiten. Of u nu graag een kopje koffie of een dame blanche neemt, ons restaurant in Giethoorn zorgt ervoor dat u de perfecte beleving heeft en de dag ideaal afsluit.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze menukaart of wilt u direct een arrangement boeken? Neem contact met ons op door te bellen naar 0521 361 954 of door te mailen naar info@geythorn.nl. We beantwoorden graag uw vragen of bespreken de opties voor het diner.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave