Wave Wave

Arrangementen Giethoorn

Voor familie's, scholen, bedrijven of verenigingen hebben wij leuke, leerzame, sportieve en gezellige arrangementen samen gesteld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvaart door Giethoorn? Uw eigen dag naar wens invullen kan natuurlijk ook. Ons enthousiast en ervaren team zal zijn uiterste best doen om uw dag tot een groot succes te maken.

Schoolreisje Giethoorn of introductie dagen

Speciaal voor scholen hebben wij een menu voor een zeer scherpe prijs! (patat mayo, kroket/frikandel en ijs na) voor maar € 4,00. Bekijk dit arrangement.

Actief vergaderen Giethoorn

Kom vergaderen/meeting in onze originele vergaderruimte boven het water, gecombineerd met een team building arrangement (punteren, zeilen, rondvaart, enz..).

Ook varen zonder vaarbewijs

Vaar een van de schitterende routes

Meer dan 12 soorten boten

Verschillende outdoor activiteiten

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave