Wave Wave

Kinderfeestje Giethoorn

Een kinderfeestje wordt vaak thuis of in de tuin georganiseerd. Reuze gezellig natuurlijk! Maar als er een speciale aanleiding voor is, dan mag er best een beetje uitgepakt worden. Recreatiebedrijf Geythorn heeft in samenwerking met Broer Botenverhuur en het plaatselijke Edelstenenmuseum De Oude Aarde een prachtig kinderfeestje-arrangement in Giethoorn ontwikkeld. Het feestvarken (de jarige of geslaagde) en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes zullen deze dag niet gauw vergeten! Daarnaast ontzorgen we ook papa en mama: wij regelen namelijk alles.

  • Huur fluisterboot
  • Vaarroute met puzzeltocht
  • Entree voor stenenmuseum De Oude Aarde
  • Speurtocht door het museum
  • Instructie goud pannen
  • Bol kraken
  • Feestelijke maaltijd (patat, kroket/frikandel en een ijsje)

Het kinderfeestje arrangement in Giethoorn

Het programma begint met de ontvangst bij Recreatiebedrijf Geythorn, waar uitleg gegeven zal worden over het varen met een fluisterboot. Een fluisterboot is, zoals de naam al een beetje verklapt, een boot met een stille, elektrische motor. Zo zul je nóg meer genieten van het varen door de Gieterse gracht. Met de fluisterboot maken jullie een gave puzzeltocht door ons waterrijke dorp. Daarna wandelen we met de groep over de beroemde naar het Edelstenenmuseum De Oude Aarde, dat zijn gelijke in Nederland niet kent! Hier is van alles en nog wat te zien en te beleven. In De Oude Aarde, dat al bijna 50 (!) jaar bestaat, zijn de fraaiste edelstenen, mineralen en fossielen verzameld. Hier is onder meer het grootste ei ter wereld tentoongesteld! Door een speurtocht in het museum krijg je een mooie indruk van al het moois dat Moeder Aarde op dit gebied te bieden heeft. Onderweg komen jullie diverse wilde dieren tegen, terwijl een echte cowboy leert hoe je met een goudpan goud kunt zoeken én vinden…

Na afloop hiervan wandelen we weer terug langs de grachten naar Recreatiebedrijf Geythorn voor een echte feestmaaltijd. Een héérlijke afsluiting van een onvergetelijk kinderfeestje in Giethoorn.

Programma

12.00 uur
Ontvangst bij Recreatiebedrijf Geythorn. Na de uitleg over het varen met de fluiterboot varen jullie door het waterdorp Giethoorn. Tijdens het varen doen we een toffe puzzeltocht.

13.00 uur
Na de vaartocht wandelen we over de beroemde bruggetjes (c.a. 50 m) naar het stenenmuseum De Oude Aarde.

13.15 uur
Museumbezoek, waar we door een speurtocht langs de wonderen van Moeder Aarde worden geleidt. Onderweg ontdekken we wilde dieren tegen. Een echte cowboy leert ons hoe we moeten goudpannen. Daarna gaan we goud zoeken!

14.30 uur
We wandelen terug naar Recreatiebedrijf Geythorn voor een heerlijke feestmaaltijd.

Prijzen kinderfeestje

De onderstaande prijzen gelden vanaf 6 personen.

Arrangement Prijs p.p.
Standaard kinderfeestje arrangement € 14,-
Kinderfeestje arrangement met extra's (smulbox, verrassing, ijsje) € 16,50

Boek een kinderfeestje in Giethoorn

Wilt u dit arrangement reserveren? Goed idee! Vul het onderstaande formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave