Wave Wave

Bootverhuur Giethoorn

Onze bootverhuur in Giethoorn ligt op een unieke locatie midden in het centrum aan de dorpsgracht met zijn vele nostalgische bruggetjes. U vaart direct naar de meren en het unieke natuurgebied. De beste plek in Giethoorn om uw dag op het water te starten. Met een ruim assortiment boten voor de verhuur bieden wij u de allerbeste service en kwaliteit. Wij zijn het enige bedrijf in Giethoorn met een unieke vloot van 35 authentieke punters, waarmee ook zeilen mogelijk is. Bootverhuur bij Geythorn:

  • Boten gemakkelijk te besturen: geen vaarbewijs nodig
  • Bootverhuur vanaf 75,- per dag
  • Unieke vloot van 35 boten
  • Verhuur uit te breiden met arrangementen

Ontdek Giethoorn vanaf het water en leg uw boot aan de steiger om te genieten van een heerlijke lunch, fijn diner of een bezoek aan het museum. U bepaalt zelf of u de boot huurt per dagdeel of voor een hele dag.

Onze boten

Vaar zelf in onze fluisterbotenluxe sloepen, kano's en kajaks. Wilt u liever een rondvaart maken met een schipper op een rondvaartboot in Giethoorn, dan is dat ook mogelijk. Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende verhuurmogelijkheden van de niet-elektrische motoren.

Boot huren voor gezinnen

De grachten en sloten in Giethoorn zijn slechts 1 meter diep en daardoor is het huren van een boot een zonder al te veel risico voor gezinnen met kinderen. Onze boten hebben daarnaast allemaal de mogelijkheid om een buggy, kinderwagen of Maxi-Cosi mee te nemen. Uiteraard denken wij ook aan de veiligheid van de allerkleinsten zonder zwemdiploma: zij krijgen van ons een reddingvest om.

Een verzorgde dag op het water

Breid uw bootverhuur uit met diverse opties om uw dag op het water onvergetelijk te maken. Uw dag varen wordt wel erg ontspannen wanneer u zelf niet over uw eten hoeft na te denken: dat doen wij voor u! Kies uit de volgende vaaropties:

  • Koffie, thee of frisdrank en appelgebak met slagroom
  • Picknickpakket per persoon: 3 broodjes, pakje drinken, stukje fruit en iets hartigs
  • Plate met schnitzel, frisse salade en frites
  • Driegangendiner bestaande uit soep, een hoofdgerecht en nagerecht
  • Verhuur van zwemvesten

Aan boord bij bootverhuur Geythorn heeft u ook keuze uit een breed aanbod arrangementen. Wat dacht u van een varen en huifkar arrangement of het zeilarrangement? Wij maken uw dag er een om nooit te vergeten. Voor meer informatie over ons aanbod arrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vaarroutes Giethoorn

Ontdek tijdens uw vaartocht door de ontelbaar knusse grachten met pittoreske bruggetjes waarom ons dorp is opgenomen in het nieuwe monopolyspel. Wees niet bang om te verdwalen terwijl u naar al het moois om u heen kijkt: met onze vaarroutekaart vindt u altijd de weg weer terug in het unieke Giethoorns landschap.

Onze schippers geven u altijd een uitgebreide uitleg over de gemakkelijk bedienbare boten.

Ook varen zonder vaarbewijs

Vaar een van de schitterende routes

Meer dan 12 soorten boten

Verschillende outdoor activiteiten

Geythorn

Varen in een luxe sloep, is genieten op het water omringd door luxe en comfort in een prachtige boot.

Broer

Varen in een authentieke eikenhouten punter op traditionele wijze punteren door Giethoorn.

Broer

Fluistervaren door het dorp en zeilen op de grote meren van Giethoorn. Maximaal 4 personen.

Geythorn

Peddelend in een kajak komt u dichter bij de natuur dan ooit. Sit-on kajak. Locatie Recreatiebedrijf Geythorn.

Broer

Peddelend in een kano komt u dichter bij de natuur dan ooit. Site-on kajak. Locatie Broer botenverhuur.

Geythorn

Peddelend in een kano komt u dichter bij de natuur dan ooit. Canadese kano. Locatie recreatiebedrijf geythorn.

Broer

Peddelend in een kano komt u dichter bij de natuur dan ooit. Canadese kano. Locatie broer botenverhuur.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave