Wave Wave

Dagje uit in Giethoorn

Hebt u zin in een dagje uit in Giethoorn? Kom dan eens langs op één van onze locaties! Recreatiebedrijf Geythorn is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Giethoorn. Ons grote terras ligt aan het water van de dorpsgracht en is de ideale locatie voor uw dagje uit in Giethoorn. Of het nu gaat om een schoolreisje, een kinderfeestje, een arrangement met zowel een huifkar als een boot of een all-inclusief dagje uit, niets is bij ons te gek!

Dagje uit in Giethoorn? Ga het water op!

Het leukste dagje uit in Giethoorn beleeft u natuurlijk vanaf het water. De bekende kleine waterwegen door het authentieke Giethoornse landschap maken van uw dagje uit een unieke ervaring! Huur een fluisterboot en vaar zelf door ons prachtige dorp. Laat u zich liever varen? Kies dan voor ons Rondvaart Giethoorn arrangement en ontdek heel Giethoorn in een dag.

Uniek dagje uit arrangement

Giethoorn is een van de populairste bestemmingen voor een leuk dagje uit. Of u nu op stap gaat met vrienden, familie of collega’s, Giethoorn heeft voor iedere soort bezoeker genoeg te bieden. Ontdek het nieuwste en kleinste Monopoly dorp Giethoorn zonder ook maar iets te missen met ons unieke ‘Dagje Uit’ arrangement.

Lees hier alle informatie over ons Dagje Uit arrangement en reserveer direct via onze website!

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave