Wave Wave

Activiteiten Giethoorn

Giethoorn is een uitstekend gebied voor outdoor activiteiten in en rond het water. Het is mogelijk om in groepsverband vanaf 20 personen zelf uw dag samen te stellen. Alle activiteiten zijn onderling goed te combineren. Daarnaast verzorgen wij graag uw maaltijd. Dit kan van een simpel tot een luxe diner, barbeque of buffet. Ons enthousiast en ervaren team zal zijn uiterste best doen om uw dag tot een groot succes te maken.

Kijk ook eens bij onze arrangementen

Voor familie's, scholen, bedrijven of verenigingen hebben we leuke, leerzame, sportieve en gezellige arrangementen samen gesteld.

Ook varen zonder vaarbewijs

Vaar een van de schitterende routes

Meer dan 12 soorten boten

Verschillende outdoor activiteiten

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave