Wave Wave

Rondvaart Giethoorn

Maak een rondvaart in Giethoorn en geniet van de prachtige, unieke omgeving die Giethoorn te bieden heeft. Vanuit Recreatiebedrijf Geythorn maakt u in slechts vier uren tijd een compleet verzorgde rondvaart door Giethoorn. Onze deskundige en ervaren schippers staan voor u klaar en laten u tijdens een rondvaart graag zien wat Giethoorn te bieden heeft.

De leukste rondvaart in Giethoorn

Giethoorn staat bekend om haar prachtige omgeving met kronkelende waterwegen en prachtige landerijen. De unieke, nostalgische bruggetjes geven Giethoorn een pittoreske sfeer waarin het lijkt alsof de tijd er soms even stil staat. Onze compleet verzorgde rondvaart door Giethoorn begint vanuit Giethoorn en wordt aangeboden inclusief koffie met appelgebak en een heerlijke lunch. Kortom, een compleet dagje uit!

Een rondvaart maken is voor alle leeftijden

Onze rondvaart door Giethoorn is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Omdat het vaak erg druk is op het water in Giethoorn werken wij uitsluitend met onze eigen, ervaren schippers. Zij zorgen ervoor dat u zorgeloos op onze rondvaartboot stapt en aan het einde van de rondvaart weer ontspannen naar huis kunt gaan.

Volledig verzorgde rondvaart Giethoorn

Onze Rondvaart Giethoorn is volledig verzorgd en voert u langs alle bezienswaardigheden die Giethoorn te bieden heeft. Tijdens de rondvaart krijgt u dan ook de gelegenheid een bezoek te brengen aan een pottenbakker, galerie of enkele van de interessante musea. Wist u dat een aantal van deze musea vrije entree hebben? Bekijk hieronder in ons programma hoe uw rondvaart in Giethoorn eruit zal zien.

Liever zelf varen?

Naast onze bekende rondvaarten door Giethoorn bieden wij een aantal andere manieren aan om het meeste uit uw dagje Giethoorn te halen. Vaar bijvoorbeeld zelf in onze luxe sloepen, punters,zeilpuntersfluisterboten, kano's en kajaks.

Programma rondvaartboot Giethoorn:

10.00 UUR
U parkeert gratis uw auto/bus en start met de langste en mooiste rondvaart door Giethoorn.

10.30 UUR
Stop in het centrum van het dorp bij recreatiebedrijf “Geythorn”, waar u wordt ontvangen met koffie en appelgebak met slagroom.

11.30 UUR
Na de koffie is er gelegenheid een wandeling door het dorp langs de gracht en over de beroemde bruggetjes te maken. Onderweg komt u langs diverse bezienswaardigheden en kun u een bezoek brengen aan een pottenbakker, galerie of diverse interessante musea's. Een aantal van deze musea's hebben vrij entree.

13.00 UUR
Heerlijk platemenu.

14.30 UUR
U wordt met een rondvaart boot terug gevaren naar uw auto/bus op de parkeerplaats heeft.

Rondvaart prijzen zijn inclusief:

  • Gratis parkeren Giethoorn
  • Rondvaart met een deskundige schipper
  • 2 x Koffie met appelgebak
  • Wandeling door het dorp
  • Mogelijkheid voor bezoek musea
  • Platemenu

PRIJZEN V.A 15 PERSONEN:

  • A. € 22,50 p.p. platemenu (Schnitzel, rauwkost, frites)
  • B. € 32,50 p.p. 3 gangen diner (Soep, hoofdgerecht, nagerecht)
  • C. € 36,00 p.p compleet verzorgde barbeque (min. 20 pers).

Bijzonderheden:
Tijd en volgorde kan in overleg aangepast worden.

Veelgestelde vragen over onze rondvaart in Giethoorn

Wat kost een rondvaart in Giethoorn?

Een rondvaart in Giethoorn is bij Boothurengiethoorn.nl te boeken vanaf 15 personen. De basisrondvaart is inclusief platemenu en kost € 22,50 per persoon. Dit kan uitgebreid worden met een 3 gangen diner voor € 32,50 per persoon of een compleet verzorgde barbecue voor € 36,- per persoon. De barbecue optie bieden wij alleen aan bij groepen vanaf 20 personen.

Hoelang duurt een rondvaart in Giethoorn?

Het standaard programma duurt van 10:00 - 14:30 uur. De rondvaart in Giethoorn duurt dus 4,5 uur. U bent niet de volledige 4,5 uur op het water. De rondvaartboot meert ook aan om u de gelegenheid te bieden om een wandeling te maken door het dorp en over de beroemde bruggetjes.

Meer bootverhuur:

Bekijk Giethoorn vanaf het water ook eens met onze andere boten:

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave