Wave Wave

Fluisterboot Giethoorn

Huur een fluisterboot in Giethoorn al vanaf € 75,- per dag en ontdek het mooie dorp en fraaie natuurgebied De Wieden. In onze fluisterboten voor maximaal acht personen vaart u geruisloos door de prachtige slootjes van Giethoorn. Door de geruisloze elektromotor geniet u rustig van al het moois dat Hollands Venetië te bieden heeft.

 • Fluisterboot met geruisloze elektromotor
 • Makkelijk bestuurbaar: geen vaarbewijs nodig
 • Geschikt voor maximaal 8 personen
 • Bootverhuur al vanaf € 75,- per dag
 • Verhuur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen

Vaar door het dorp, leg de boot aan de steiger voor een lunch of bezoek een museum. U huurt een fluisterboot voor een dag of per dagdeel: de keuze is aan u.

Ontdek Giethoorn per fluisterboot

Wie fluisterboot zegt, denkt direct aan Giethoorn. De kleine bootjes zijn eenvoudig te besturen en je komt ze overal in Giethoorn tegen. Onze fluisterboten zijn compact, stabiel, hebben een platte bodem en zijn geschikt voor 5 of 7/8 personen. Ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Met de accu van de fluisterboot kunt u ongeveer acht uur lang varen.

Recreatiebedrijf Geythorn

Boot huren Giethoorn
Binnenpad 42
8355 BS Giethoorn

E-mail: info@geythorn.nl
Tel: 0521 361 954

Openingstijden

Maandag:09.00 – 18.00
Dinsdag:09.00 – 18.00
Woensdag:09.00 – 18.00
Donderdag:09.00 – 18.00
Vrijdag:09.00 – 18.00
Zaterdag:09.00 – 18.00
Zondag:09.00 – 18.00

Bootje varen voor gezinnen

De grachten in Giethoorn zijn slechts 1 meter diep. Hierdoor is het huren van een bootje ook erg geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. In de boot is genoeg plek voor een kinderwagen, buggy of Maxi-Cosi: deze kunt u op de bodem van de boot neerzetten. Voor de veiligheid krijgen kinderen zonder zwemdiploma altijd een reddingsvest om.

Prijzen bootverhuur

De kosten voor het huren van een fluisterboot zijn afhankelijk van de grootte van de boot en de huurperiode. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten.

Huurperiode Vanafprijs
10:30 – 13:30 uur € 45,-
13:30 – 17:30 uur € 60,-
10:30 – 17:30 uur € 75,-

Het is bij ons ook mogelijk om een fluisterboot te huren voor meerdere dagen. Een indicatie van de kosten vindt u in onderstaande tabel. Voor de verhuur voor meerdere dagen neemt u contact op via info@geythorn.nl.

Huurperiode Tijden Vanafprijs
Weekend Vrijdag 15:00 uur tot maandag 10:30 uur € 200,-
Midweek Maandag 10:30 uur tot vrijdag 17:30 uur € 200,-
Week Ophaaldag 10:30 uur tot inleverdag 17:30 uur € 425,-

Een compleet verzorgde dag uit

Wij zetten alles op alles voor een onbezorgde dag fluisterboot varen in Giethoorn. Het is mogelijk uw reservering uit te breiden met verschillende opties. Zo wordt uw dag op het water wel heel ontspannen:

 • Koffie, thee of frisdrank en appelgebak met slagroom
 • Picknickpakket met per persoon: 3 broodjes, pakje drinken, stukje fruit en iets hartigs
 • Plate maaltijd naar keuze
 • Driegangendiner bestaande uit soep, een hoofdgerecht en nagerecht
 • Huur van zwemvesten
 • Huur van een kussenset

Wist u dat we ook een breed aanbod arrangementen aan boord hebben zoals zeilarrangementen en 
vergaderarrangementen? Bekijk ons complete aanbod en neem contact met ons op voor het samenstellen van een arrangement naar keuze.

Vaarroutes

Vaar door Giethoorn in een fluisterboot en ontdek zelf waarom ons dorp is opgenomen in het nieuwste monopolyspel. De pittoreske bruggetjes, unieke bouwstijl en vele slootjes maken Giethoorn uniek op de wereld. Raakt u even verdwaald in andere tijden? Wij voorzien al onze fluisterboten van een routekaart van Giethoorn, zodat u eenvoudig zelf de weg kunt vinden in ons unieke landschap.

Voordat u wegvaart bij onze bootverhuur, geven onze schippers u uitleg over de zeer eenvoudig bedienbare motorboot.

‘Wij hebben met ons gezin een fluisterboot gehuurd bij Geythorn. Omdat we drie kleine kinderen hebben, was het een heel geregel. Gelukkig hielp het personeel ons goed en konden we al snel het water op. De buggy kon gewoon in de boot en alle kleintjes kregen een zwemvest. Super!’

‘Wij hebben met collega’s een fluisterboot gehuurd in Giethoorn tijdens de zomerperiode. Het was erg lekker weer en we vonden totale rust op het water. Bij terugkomst hebben we een heerlijk driegangendiner gegeten. Het personeel was vriendelijk en hielp ons goed op weg. Voor herhaling vatbaar.’

Soorten bootverhuur

Naast onze bekende fluisterboten bieden wij een aantal andere manieren van bootverhuur aan om het meeste uit uw dagje Giethoorn te halen:

Veelgestelde vragen over een fluisterboot huren in Giethoorn

Wat kost een fluisterboot huren in Giethoorn?

De hele dag een fluisterboot huren in Giethoorn is vanaf € 75,-. Dan huurt u de fluisterboot van 10:30 – 17:30 uur. U kunt de fluisterboot ook voor 3 uur huren van 10:30 – 13:30 uur vanaf € 45,-. De fluisterboot een middag huren van 13:30 – 17:30 uur is vanaf € 60,-.

Wat is het verschil tussen een fluisterboot en een sloep?

Een fluisterboot is minder luxe dan een sloep. Een fluisterboot wordt bestuurd via de elektromotor, een sloep via een stuurwiel. Een fluisterboot huren is ook goedkoper dan een sloep huren. Voor een sloep betaalt u vanaf € 175,- per dag, voor een fluisterboot is dit vanaf € 75,-.

Heb je een vaarbewijs nodig voor een fluisterboot?

U heeft geen vaarbewijs nodig voor een fluisterboot. De boot is eenvoudig te besturen. Een vaarbewijs is alleen nodig wanneer een boot langer is dan 15 meter of sneller gaat dan 20 km/h. Beide is niet van toepassing op een fluisterboot.

Hoeveel personen passen er in een fluisterboot?

Wij verhuren twee verschillende fluisterboten. In de grote fluisterboot passen maximaal 7 personen. In de kleinere uitvoering maximaal 4 personen.

Contact opnemen

Ook varen zonder vaarbewijs

Vaar een van de schitterende routes

Meer dan 12 soorten boten

Verschillende outdoor activiteiten

Geythorn

Deze fluisterbootjes zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Locatie Recreatiebedrijf Geythorn.

Broer

Deze fluisterbootjes zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Locatie Broer Botenverhuur.

Geythorn

Deze fluisterboot is geschikt voor max. 7 personen (5 volw. + 2 kinderen). Locatie Recreatiebedrijf Geythorn.

Broer

Deze fluisterboot is geschikt voor max. 7 personen (5 volw. + 2 kinderen). Locatie Broer Botenverhuur.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave