Wave Wave

Punteren Giethoorn

De punter is hét traditionele vaartuig van Giethoorn. Waar men in Venetië met gondels de grachten bevaart, punteren wij onze weg door de prachtige omgeving van Giethoorn. Vaar de hele dag op authentieke wijze langs prachtige grachtjes. Ontdek de mooie, pittoreske omgeving van Giethoorn vanaf het water. We verhuren punters voor maximaal 5 of 6 personen. U huurt al een punter voor € 30,- per dag.

Punteren voor gezinnen

Vaar samen met het gezin door Giethoorn. Het water in Giethoorn is slechts 1 meter diep. Natuurlijk verhuren wij ook zwemvesten, zodat u en uw kinderen veilig zijn op het water. Zo kunnen jullie zonder risico genieten van een prachtige rondvaart. Onze schippers geven u altijd een uitgebreide uitleg over de gemakkelijk bedienbare boten. Willen jullie even een moment stilstaan om het mooie uitzicht in je op te nemen? Plaats de punterboom, een lange houten stok, op de bodem van het water. Na een dagje varen zijn jullie van harte welkom in ons restaurant voor een heerlijke maaltijd.

Maak uw dagje uit compleet

Breid uw puntertocht uit met verschillende opties om de ervaring compleet te maken. Bij het reserveren krijgt u de optie om extra’s bij te boeken, zoals lekkere hapjes en drankjes. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen, zodat u volledig kunt ontspannen op de punter. U heeft keuze uit de volgende opties:

  • Koffie, thee of frisdrank en appelgebak met slagroom
  • Picknickpakket per persoon: 3 broodjes, pakje drinken, stukje fruit en iets hartigs
  • Plate met schnitzel, frisse salade en frites
  • Driegangendiner

Bekijk ook ons volledige overzicht van arrangementen.

Contact opnemen

Zin in een gezellig dagje punteren in Giethoorn? Wij bieden u graag meer informatie. Neem contact op via het onderstaande contactformulier of bel naar 0521-361954.

Ook varen zonder vaarbewijs

Vaar een van de schitterende routes

Meer dan 12 soorten boten

Verschillende outdoor activiteiten

Broer

Varen in een authentieke eikenhouten punter op traditionele wijze punteren door Giethoorn.

Broer

Zeilen in een authentieke eikenhouten punter is genieten van wind en water, niet moeilijk en iedereen kan het leren.

Broer

Fluistervaren door het dorp en zeilen op de grote meren van Giethoorn. Maximaal 4 personen.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave