Wave Wave

Sloep huren Giethoorn

Ontspanning. Rust en gezelligheid. Geniet samen met vrienden of familie van een dag op het water in een mooie sloep. Een sloep huren in Giethoorn kan bij recreatiebedrijf Geythorn al vanaf € 175,- per dag. In onze sloep voor maximaal zes personen verken je de grachten, slootjes en bruggetjes van het prachtige natuurgebied De Wieden. Ontdek al het moois dat Hollands Venetië te bieden heeft. Dankzij ons ruime assortiment sloepen bieden wij altijd de beste kwaliteit en service. Sloep verhuur bij Geythorn:

  • Elektrische sloep met krachtige motor
  • Gemakkelijk te besturen: geen vaarbewijs nodig
  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • Huurprijs al vanaf € 175,- per dag
  • Verhuur uit te breiden met arrangementen

Vaar door het prachtige Giethoorn en leg de sloep eenvoudig aan de steiger voor een bezoek aan een museum of voor een heerlijke lunch. U bepaalt zelf of u de elektrische sloep huurt voor een hele dag of per dagdeel.

Verken Giethoorn per sloep

Met een sloep beweegt u zich gemakkelijk door de smalle slootjes van Giethoorn. Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Ideaal dus voor een dagje varen met collega’s, familie of vrienden. U huurt een sloep per dagdeel, dag of meerdere dagen. Daarnaast kunt u uw reservering uitbreiden met diverse opties. Zo geniet u tijdens uw tocht op het water van al het lekkers uit een picknickmand of u kunt na het varen genieten van een driegangendiner in ons restaurant.

Met een sloep kunt u ongeveer 8 uur lang varen.

Recreatiebedrijf Geythorn

Boot huren Giethoorn
Binnenpad 42
8355 BS Giethoorn

E-mail: info@geythorn.nl
Tel: 0521 361 954

Openingstijden

Maandag:09.00 – 18.00
Dinsdag:09.00 – 18.00
Woensdag:09.00 – 18.00
Donderdag:09.00 – 18.00
Vrijdag:09.00 – 18.00
Zaterdag:09.00 – 18.00
Zondag:09.00 – 18.00

Sloep huren voor gezinnen

In Giethoorn zijn de grachten en slootjes slechts 1 meter diep. Hierdoor is het huren van een sloep zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Op de bodem van de boot is voldoende ruimte voor het neerzetten van een buggy, Maxi-Cosi of kinderwagen. Uiteraard is er ook aan de veiligheid van de allerkleinsten zonder zwemdiploma gedacht: zij krijgen altijd een reddingsvest om.

Prijzen sloepverhuur

De tarieven voor het huren van een sloep zijn afhankelijk van de grootte van de boot en de huurperiode. Hieronder vindt u een indicatie van de kosten:

Huurperiode Vanafprijs
10:30 – 13:30 uur € 105,-
13:30 – 17:30 uur € 140,-
10:30 – 17:30 uur € 175,-

U kunt bij ons ook een sloep huren voor meerdere dagen. In onderstaande tabel vindt u een indicatie van de kosten voor meerdaagse verhuur. Wilt u graag een sloep huren voor meerdere dagen? Dan vragen we u om contact met ons op te nemen via info@geythorn.nl.

Huurperiode Tijden Vanafprijs
Weekend Vrijdag 15:00 uur tot maandag 10:30 uur € 475,-
Midweek Maandag 10:30 uur tot vrijdag 17:30 uur € 575,-
Week Ophaaldag 10:30 uur tot inleverdag 17:30 uur € 775,-

Een compleet verzorgde dag op het water

Wij doen er alles aan om u te laten genieten van een onbezorgde dag varen in Giethoorn. Het is dan ook mogelijk om uw reservering verder uit te breiden met diverse opties. Hierdoor wordt uw dag op het water wel heel ontspannen.

  • Koffie, thee of frisdrank en appelgebak met slagroom
  • Picknickpakket per persoon: 3 broodjes, pakje drinken, stukje fruit en iets hartigs
  • Plate met schnitzel, frisse salade en frites
  • Driegangendiner bestaande uit soep, een hoofdgerecht en nagerecht
  • Verhuur van zwemvesten

Wij hebben ook een breed aanbod arrangementen aan boord. Wat dacht u van ons gezelligheid arrangement of arrangementen voor kinderfeestjes? Wij zorgen ervoor dat uw dag in Giethoorn er een wordt om nooit te vergeten! Bekijk ons complete aanbod en neem contact met ons op voor het samenstellen van een arrangement.

Vaarroutes Giethoorn

Ontdek tijdens uw tocht door de grachten van Giethoorn zelf waarom ons dorp is opgenomen in het nieuwe monopolyspel. Het waterstreekdorp staat bekend om de unieke bouwstijl, ontelbare slootjes en lieflijke bruggetjes. U hoeft niet bang te zijn om verdwaald te raken in al het moois dat u ziet: met onze vaarroutekaart vindt u altijd de weg weer terug in het unieke Giethoornse landschap. Onze schippers geven u altijd een uitgebreide uitleg over de gemakkelijk bedienbare elektrische motorboot.

‘Tijdens de vakantie hebben wij met ons gezin een sloep gehuurd via Recreatiebedrijf Geythorn. De reservering hadden we vooraf al gedaan, dus het was alleen een kwestie van de boot ophalen en wegvaren. Heerlijke dag gehad!’

‘We wilden voor onze vriendin een verrassingsdag inplannen op het water. Bij Geythorn hebben we daarom gekozen voor het gezelligheid arrangement. Het was prachtig weer en dat maakt de dag super geslaagd. Lekker gegeten als afsluiting.’

Soorten bootverhuur

Wij bieden naast de verhuur van onze sloepen ook andere soorten bootverhuur aan. Zo haalt u het optimale uit uw dagje Giethoorn:

Veelgestelde vragen over een sloep huren in Giethoorn

Wat kost een sloep huren in Giethoorn?

Een sloep huren van 10:30 - 17:30 uur is vanaf € 175,-. U kunt er ook voor kiezen om de sloep te huren voor een kortere periode. Als u de sloep huurt van 10:30 - 13:30 uur dan is het vanaf € 105,-. Van 13:30 – 17:30 uur kunt u een sloep huren vanaf € 140,-.

Wat is het verschil tussen een sloep en een fluisterboot?

Een sloep is een stuk luxer dan een fluisterboot. U bestuurt de sloep met een stuurwiel, een fluisterboot moet bestuurd worden door de elektromotor. Een sloep is breder en over het algemeen wat comfortabeler dan een fluisterboot.

Heb je een vaarbewijs nodig voor een sloep?

Nee, u heeft geen vaarbewijs nodig om een sloep te besturen. Een vaarbewijs is alleen nodig voor passagiersschepen, boten die sneller gaan dan 20 km/h en boten die langer zijn dan 15 meter. Een sloep valt niet onder een van deze categorieën.

Hoeveel personen passen er in een sloep?

Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal 5 personen.

Contact opnemen

Ook varen zonder vaarbewijs

Vaar een van de schitterende routes

Meer dan 12 soorten boten

Verschillende outdoor activiteiten

Geythorn

Varen in een luxe sloep, is genieten op het water omringd door luxe en comfort in een prachtige boot.

Broer

Varen in een luxe sloep, is genieten op het water omringd door luxe en comfort in een prachtige boot.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave