Wave Wave

Over Bootverhuur Broer

Bij Bootverhuur Broer heeft u de mogelijkheid om onderstaande boten te huren:

Heeft u de juiste boot gevonden? Fijn! Dan kunt u nu verder met het reserveren van de boot door de juiste datum en het juiste tijdvak te selecteren. Reserveer de boot via onze handige reserveringsmodule. Controleer altijd voor het afronden van de reservering het adres waarbij de reservering gemaakt is; het is namelijk ook mogelijk om te reserveren bij onze andere vestiging, Boot huren Geythorn.

Contactgegevens Broer

Broer Botenverhuur
Binnenpad 16
8355 BR Giethoorn
info@geythorn.nl
+31(0)521-361337

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave