Wave Wave

Zeilen in Giethoorn

Geniet van de wind en de ruimte op de meren van Giethoorn. Zeilen in Giethoorn is een unieke belevenis en doet u natuurlijk in een traditionele Zeilpunter. Kies het ruime sop op de Beulakerwijde, de Belterwijde of zoek de kleinere binnenwateren op. Zeilen in Giethoorn is leuk, variërend en gemakkelijk te leren.

Zeilen door de prachtige natuur van de Weerribben

Een traditionele Gieterse Punter, voorzien van een complete zeiluitrusting, ligt voor u klaar bij Broer botenverhuur in Giethoorn. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat u al snel via de Giethoornse kanalen één van de grotere wateren bereikt. Zeilt u voor het eerst in Giethoorn? Er is een ervaren zeilinstructeur aanwezig die u de beginselen van het punter zeilen in Giethoorn kan bijbrengen.

Arrangementen zeilen in Giethoorn

Beginnende zeilers en grotere groepen kunnen ook terecht bij ons ‘Zeil arrangement’, waarin u uitvoerend wordt uitgelegd hoe het zeilen in zijn werk gaat. Daarnaast is het arrangement voorzien van o.a. een echte schipperslunch! Bekijk hier het complete programma van ons zeil arrangement en reserveer uw plek via de website.

Goedkoop zeilen in Giethoorn

Zeilen in Giethoorn hoeft beslist niet duur te zijn. Dankzij de populariteit van het punter zeilen in Giethoorn, hebben wij een groot aanbod aan zeilpunters te huur. U huurt daarom al een zeilpunter vanaf € 35 per dag. Aanvullend kunt u kiezen voor een zeil arrangement, een picknickpakket of zelfs een afsluitend 3-gangen diner.

Zeilpunter met elektrische motor huren

Naast onze ‘standaard’ zeilpunter, voorzien van complete zeiluitrusting, vindt u in ons aanbod een zeilpunter met electro motor. Controleer hier direct de beschikbaarheid van onze elektromotor en benut de stille motorkracht tijdens uw zeilavontuur in Giethoorn!

Uitgebreide vloot

Naast onze bekende zeilpunters bieden wij een aantal andere manieren aan om het meeste uit uw dagje Giethoorn te halen. Denk hierbij aan luxe sloepen, punters, fluisterboten, kano's en kajaks.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave