Wave Wave

Over boot huren Geythorn

Bij Geythorn huurt u verschillende soorten boten. Welke boten we allemaal verhuren, vindt u hieronder:

Heeft u het type boot gevonden dat u graag wilt huren? Selecteer dan de datum en gewenste duur en maak de reservering compleet via de reserveringsmodule. Controleer altijd het adres waarbij de reservering gemaakt is; het is namelijk ook mogelijk om via de module te reserveren bij onze andere vestiging, Bootverhuur Broer.

Restaurant Geythorn

Wilt u na uw vaartocht lekker even bijkomen? Kom dan gezellig langs voor een hapje en een drankje in ons restaurant. Bekijk snel onze menukaart om te zien wat we allemaal serveren.

Contactgegevens Geythorn

Boot huren Giethoorn
Binnenpad 42
8355 BS Giethoorn
info@geythorn.nl
+31(0)521-361954

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave