Wave Wave

Dagje-all-inclusief

‘Dagje uit’-arrangement: een hele dag onze gast in Giethoorn

Voor wie zich gewoon een dag lang onbekommerd wil laten verwennen in het ‘Venetië van het Noorden’ (zoals de treffende bijnaam van Giethoorn luidt), is er het volledig verzorgde en complete ‘Dagje uit’-arrangement, inclusief rondvaart.

U komt met eigen vervoer of bus aan in Giethoorn waar u uw vervoermiddel gratis mag parkeren. Daar stapt u in de luxe rondvaartboot voor wat zonder twijfel de langste en mooiste rondvaart van Giethoorn kan worden genoemd. U komt ondermeer in het ‘stille’ (want minder toeristische) deel van ons dorp, waar u langs de vele fraaie, vaak met riet gedekte boerderijen en woningen vaart. In dit voor velen onontdekte deel van het waterdorp speelt zich het gewone dagelijkse leven af. Onze ervaren rondvaartschippers vertellen u in meerdere talen leuke wetenswaardigheden over Giethoorn en als u onderweg vragen heeft: stelt u ze gerust!

Na enige tijd wordt in het hart van het dorp gestopt bij Recreatiebedrijf Geythorn, uw gastheer van vandaag. Hier wordt u ontvangen met (onbeperkt) koffie en thee en met een punt appelgebak. Na deze aangename stop bent u in de gelegenheid Giethoorn in uw eigen tempo wandelend langs de gracht over de authentieke paadjes en nostalgische bruggetjes te bekijken. U heeft daarnaast ruimschoots gelegenheid en tijd bezienswaardigheden, zoals musea, galerieën, pottenbakkerij en winkels te bezoeken. Nadat de ochtend heeft plaats gemaakt voor de middag krijgt u bij de Geythorn een uitgebreide koffietafel aangeboden. Hierna kunt u zelf varen in een fluisterboot, kano of punteren in een Gieterse punter -de originele manier van voortbewegen op het water. Er is voor u een mooie puzzelroute uitgezet.

Bij terugkomst wacht u bij Recreatiebedrijf Geythorn een uitgebreid driegangen diner; hierna kunt u uitbuiken in de rondvaartboot die u in een relaxed tempo via het dorp en over het meer terug brengt naar de plaats waar uw auto/bus staat.

Programma

10.00 uur
Na dat u gratis de auto heeft geparkeerd stapt u in de rondvaart boot voor de langste en mooiste rondvaart van Giethoorn. We stoppen in het centrum van het dorp.

10.45 uur
Een stop in het centrum van het dorp bij Recreatiebedrijf Geythorn, waar u wordt ontvangen met onbeperkt koffie of thee en een stuk appeltaart.

11.30 uur
Na de koffie is er gelegenheid voor het maken van een wandeling door het dorp, langs de gracht en over de nostalgische bruggetjes. Ook kunt u alle bezienswaardigheden (musea, galerieën, pottenbakkerij en winkels) bezoeken.

12.30 uur
Terug bij Recreatiebedrijf Geythorn, voor een uitgebreide koffietafel. Tijdens de lunch kunt u onbeperkt koffie of thee nuttigen.

13.30 uur
Na de lunch kunt u gaan varen met een fluisterboot, kano of punteren in een Gieterse punter. Wij hebben een mooie puzzelroute voor u uitgezet!

17.30 uur
Terug bij Recreatiebedrijf Geythorn voor een uitgebreid 3-gangen diner naar keuze, tijdens deze maaltijd zijn de consumpties weer onbeperkt!

19.30 uur
Na de maaltijd vaart u verder met een rondvaartboot door het dorp en over het meer terug naar uw auto/bus.

Inclusief:

  • Rondvaart met deskundige begeleiding
  • Appeltaart met onbeperkt koffie of thee
  • Koffietafel met onbeperkt drinken
  • Huur fluisterboot of kano
  • Uitgebreid 3 gangen diner met onbeperkt drinken

Programmaprijs:

  • A. € 56,00 p.p. (v.a. 15 pers.)
  • B. € 59,50 p.p. met compleet verzorgde barbecue (v.a. 20 pers.)

Extra:

  • Traditionele schippersversnapering (alcohol) € 1,75 p.p.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave