Wave Wave

Vergader arrangement

Ons ‘Vergader’-arrangement verenigt het nuttige met het aangename

Bepaald bijzonder is ons ‘Vergader’-arrangement, tijdens welke het aangename en het nuttige worden verenigd. Steeds vaker worden vergaderingen en bijeenkomsten niet op het bedrijf zelf gehouden maar op een aantrekkelijke locatie. Giethoorn is zo’n attractieve plek en wij bieden u een op maat gesneden arrangement aan. Een beetje onder het mom van: ‘Eerst het werk, dan het meisje’ hebben wij voor u een professionele locatie voor uw vergadering of bijeenkomst. Gelegen in het centrum van het dorp, maar met een verrassende privacy. Een plek waar u indien nodig spijkers met koppen kunt slaan.

U komt aan bij Broer Botenverhuur, waar uw gezelschap kan genieten van onbeperkt koffie, thee en appeltaart tijdens de vergadering. U zult ongestoord kunnen vergaderen en besluiten nemen… Na de bijeenkomst staat een koffietafel voor u en uw gasten gereed, waarna het tijd is voor het verzetten van de zinnen. U gaat varen met fluisterboten (boten met elektrische, geluidsarme motoren) door onze dorpsgracht en iets verderop het meer op naar de natuurgebieden. Even lekker tijdens het varen het hoofd leegmaken, met ‘de kop’ in de wind en ‘verstand op nul’. En wie weet komt u door onze fascinerende omgeving op nieuwe, originele ideeën. Het zou ons niet eens verbazen…

Na deze ontspannen en verfrissende activiteit is er voldoende tijd om op eigen gelegenheid al wandelend het waterdorp Giethoorn te bezichtigen. U zult niet alleen verbaasd staan over de middenstand, de musea en andere bezienswaardigheden, maar ook door onze manier van wonen, in combinatie met de ons omringende natuur, de dorpsgracht en de tientallen bruggetjes. Een flink aantal woningen, boerderijen en bedrijven is louter via zo’n bruggetje te bereiken. Daar is nog nooit een auto geweest…

Als u weer teruggekeerd bent bij Recreatiebedrijf Geythorn staat daar een uitgebreide barbecue op u te wachten, als passende afsluiting van uw bedrijfsdag in Giethoorn.

Programma

9.30 uur
Aankomst bij Broer Botenverhuur. Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en appeltaart. Vergaderen.

12.30 uur
Koffietafel.

13.30 uur
Varen met fluisterboten door het dorp over het meer met zijn natuurgebieden.

15.30 uur
Terug bij Recreatiebedrijf Geythorn. Van hieruit kunt u wandelend het dorp op eigengelegenheid bezichtigen. U kunt langs diverse bezienswaardigheden, die u kunt bezoeken.

17.30 uur
Met z'n allen genieten van een uitgebreide barbecue.

19.30 uur
Einde

Inclusief:

  • Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en appelgebak
  • Vergaderen
  • Koffietafel
  • Fluisterboten (max. 7 personen per boot)
  • Barbecue

Prijzen vanaf 15 personen:

  • A. € 32,50 p.p. plate menu
  • B. € 42,50 p.p. 3 gangen menu
  • C. € 46,00 p.p. compleet verzorgde barbecue (v.a. 20 pers.)

Extra:

  • Traditionele schippersversnapering (alcohol) € 1,75 p.p.

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave