Het kinderfeestje-arrangement:
een dag om nooit te vergeten

Een kinderfeestje hoeft niet elk jaar wat bijzonders te zijn. Lekker thuis of in de tuin kun je het ook reuze gezellig maken. Maar als er een speciale aanleiding voor is, dan mag er best een beetje uitgepakt worden. Recreatiebedrijf Geythorn heeft in samenwerking met Broer Botenverhuur en het plaatselijke Edelstenenmuseum De Oude Aarde een prachtig kinderfeestje-arrangement ontwikkeld. Dat zal een dag worden dat het feestvarken (de jarige of geslaagde) met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes niet gauw zal vergeten! En daarnaast ‘ontzorgen’ wij papa en mama: wij regelen alles.

Het programma begint met de ontvangst bij Recreatiebedrijf Geythorn, waar uitleg gegeven zal worden over het varen met een fluisterboot. Een fluisterboot is, de naam geeft het al een beetje aan, een boot met een stille, elektrische motor, waardoor je nóg meer zult genieten van het varen door de Gieterse gracht. Met de fluisterboot maken jullie een gave puzzeltocht door ons waterrijke dorp. Daarna wandelen we met de groep over de beroemde bruggetjes (Giethoorn telt er om en nabij de vijftig!) naar het Edelstenenmuseum De Oude Aarde, dat zijn gelijke in Nederland niet kent. Hier is van alles en nog wat te zien en te beleven. In De Oude Aarde, dat al bijna 50 (!) jaar bestaat, zijn de fraaiste edelstenen, mineralen en fossielen verzameld. Hier is onder meer het grootste ei ter wereld tentoongesteld! Door een speurtocht in het museum krijg je een mooie indruk van al het moois dat Moeder Aarde op dit gebied te bieden heeft. Onderweg komen jullie diverse wilde dieren tegen, terwijl een echte cowboy leert hoe je met een goudpan goud kunt zoeken én vinden…

Na afloop hiervan wandelen we weer terug langs de grachten naar Recreatiebedrijf Geythorn voor een echte feestmaaltijd, die een heerlijke afsluiting zal zijn van een onvergetelijk feest in Giethoorn.

Programma

12.00 uur
Ontvangst bij Recreatiebedrijf Geythorn. U krijgt uitleg over het varen met een fluisterboot. Daarna vertrekken jullie met de fluisterboot en een puzzeltocht door het waterdorp Giethoorn.

13.00 uur
Na de vaartocht, wandelen we over de beroemde bruggetjes (c.a.50 m) naar het stenenmuseum "De Oude Aarde".

13.15 uur
Museumbezoek, waar we door een speurtocht langs de wonderen van moeder aarde worden geleid. Onderweg komen jullie diverse wilde dieren tegen. Een echte cowboy leert ons hoe je moeten goudpannen en gaan we goud zoeken.

14.30 uur
We wandelen terug naar Recreatiebedrijf Geythorn voor een heerlijke feestmaaltijd.

Inclusief:
•Huur fluisterboot
• Vaarroute met puzzeltocht
• Entree stenen museum "oude aarde"
• Speurtocht door museum
• Instructie goud pannen
• Bol kraken
• Feestelijke maaltijd (patat, kroket/frikandel en ijsje na)

Prijzen vanaf 6 personen:

A. € 14,00 p.p.
B. € 16,50 p.p. (smulbox, verrassing en ijsje)

 

 

Wilt u een arrangement reserveren?