Wave Wave

Kano Giethoorn Concept

Met een kano ontdekt u de prachtige natuur van Giethoorn op de meest avontuurlijke manier vanaf het water. Onze bootverhuur in Giethoorn vindt u aan de dorpsgracht met zijn vele karakteristieke bruggetjes. Hier begint uw dag op het water. Vanaf onze unieke locatie vaart u het nostalgische centrum van Giethoorn uit en maakt u een indrukwekkende kanotocht door natuurgebied Weerribben-Wieden.

  • Ontdek Giethoorn op een sportieve manier
  • Huur uit te breiden met arrangementen
  • Kano’s geschikt voor maximaal drie personen
  • Een avontuurlijke dag op het water

Maak onderweg een ontspannen tussenstop op een van de diverse kano-aanlegplekken en ga even helemaal op in de adembenemende omgeving. Een kano biedt u alle vrijheid om de hele dag van de zon en de wind te genieten.

Kosten kano huren

Een Canadese kano huurt u bij ons al vanaf slechts € 25,- per dag. De kano kan om 10.30 uur worden opgehaald en uiterlijk 17.30 uur weer worden teruggebracht. Het is ook mogelijk de kano voor meerdere dagen te huren. Neem hiervoor even contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@geythorn.nlVoor het huren van een kano gelden de onderstaande tarieven:

Huurperiode Tijden Tarief
Dag 10.30 uur tot 17.30 uur € 25,00
Weekend Vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.30 uur € 55,00
Midweek Maandag 10.30 uur tot vrijdag 17.30 uur € 55,00
Per week Ophaaldag 10.30 uur tot inleverdag 17.30 uur € 85,00

Kano huren Giethoorn

Wilt u gezellig samen Giethoorn al peddelend verkennen? Dan is een kano huren bij Recreatiebedrijf Geythorn de perfecte uitkomst voor uw sportieve dagje op het water. In onze Canadese kano’s ontdekt u met maximaal drie personen de wateren rond Giethoorn. Dichter bij de natuur komt u niet! Naast de kano’s hebben we trouwens ook tal van andere boten beschikbaar in ons uitgebreide verhuurassortiment.

Reserveer module inladen van https://www.boothurengiethoorn.nl/kano-canadese-2-3-personen

Kano arrangementen Giethoorn

Wilt u uw dagje Giethoorn helemaal compleet maken? Breid uw reservering uit met een extra versnapering tussendoor of na het varen. Leg uw kano tussentijds aan en kom tot rust met een heerlijke picknick midden in de natuur. Of sluit uw avontuurlijke dag op het water extra feestelijk af met een heerlijk diner in ons restaurant. Zo hoeft u zich wanneer u moe maar voldaan terugkomt geen zorgen te maken over het eten en kunt u in plaats daarvan lekker ontspannen.

  • Koffie/thee/frisdrank en appelgebak met slagroom
  • Picknickpakket (3 broodjes, pakje drinken, stukje fruit en iets hartigs)
  • Plate maaltijd (schnitzel met frisse salade en frites)
  • 3-gangendiner (soep, hoofdgerecht en nagerecht)
  • Zwemvesten

Al deze opties zijn toe te voegen tijdens het boeken. Reserveer nu uw complete dagje uit en stel uw arrangement zelf samen. Bekijk ook onze andere arrangementen voor alle mogelijkheden.

Recreatiebedrijf Geythorn

Boot huren Giethoorn
Binnenpad 42
8355 BS Giethoorn

E-mail: info@geythorn.nl
Tel: 0521 361 954

Openingstijden

Maandag:09.00 – 18.00
Dinsdag:09.00 – 18.00
Woensdag:09.00 – 18.00
Donderdag:09.00 – 18.00
Vrijdag:09.00 – 18.00
Zaterdag:09.00 – 18.00
Zondag:09.00 – 18.00

Contact opnemen

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave