Fluisterboot huren Giethoorn

Ontdek Giethoorn op eigen houtje in één van onze stille fluisterboten. Vaar door de vele slootjes en meren die Giethoorn rijk is en ontdek het unieke landschap van Giethoorn en de Weerribben. Een fluisterboot dankt zijn naam aan de vrijwel geruisloze electromotor die u zelf eenvoudig bedient. U waant zich dan ook midden in de natuur, zonder stinkende en lawaaiige dieselmotoren.

Fluisterboot huren in Giethoorn

Wie fluisterboot zegt, denkt direct aan Giethoorn. De kleine bootjes zijn eenvoudig te besturen en kom je overal in Giethoorn tegen. De open bootjes zijn compact, maar zeer stabiel en geschikt voor 5 of 7/8 personen. Ideaal geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Compleet verzorgd dagje uit

Huur bij ons alleen een fluisterboot of bestel direct een picknick, lunch of diner mee. Wij zetten alles op alles voor een onbezorgde dag fluisterboot varen in Giethoorn! Wist u dat we ook een breed aanbod arrangementen ‘aan boord’ hebben? Bekijk ons complete aanbod online of neem contact met ons op voor het samenstellen van een arrangement naar keuze.

Ontdek Giethoorn per fluisterboot

Vaar door Giethoorn in een fluisterboot en ontdek zelf waarom ons dorp is opgenomen in het nieuwste Monopoly spel. De pitorreske bruggetjes, unieke bouwstijl en vele slootjes maken Giethoorn uniek op de wereld. Raakt u even verdwaald in andere tijden? Wij voorzien al onze fluisterboten van een routekaart van Giethoorn, zodat u eenvoudig zelf de weg kunt vinden in ons unieke landschap.

Fluisterboot of punteren?

Naast onze bekende fluisterboten bieden wij een aantal andere manieren aan om het meeste uit uw dagje Giethoorn te halen:

Contactformulier Boot huren Giethoorn