Wave Wave

Fietsen

Voor het huren van een fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de verhuur van boten, verzorgen wij onder meer arrangementen waarin u naast varen ook aan fietsen toekomt. Deze arrangementen zijn inclusief een fietsroute en een picknickmand. Kijk voor meer informatie voor een fiets huren Giethoorn op onze pagina: Fietsen en Varen door Hollands Venetië.

Nationaal park

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een fiets te huren, zodat u Giethoorn en de omgeving op de fiets kunt verkennen. Naast al het water en de grachtjes, bestaat Giethoorn uit heide en bossen, een omgeving die zich er prima voor leent om op de fiets verkend te worden. Bovendien vindt u in de omgeving het Nationaal Park Weerribben-Wieden; het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Een schitterende omgeving om doorheen te fietsen.

Servicepunt voor de fiets

Tenslotte fungeren wij als officieel ANWB-Gastvrijservicepunt voor fietsers die onverhoopt pech of een lekke band krijgen. Daarnaast hebt u bij ons de mogelijkheid om uw (bijna) lege accu weer op te laden!

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave