Fietsen

Voor het huren van een fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de verhuur van boten, verzorgen wij onder meer arrangementen waarin u naast varen ook aan fietsen toekomt. Deze arrangementen zijn inclusief een fietsroute en een picknickmand. Kijk voor meer informatie voor een fiets huren Giethoorn op onze pagina: Fietsen en Varen door Hollands Venetië.

Nationaal Park

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een fiets te huren, zodat u Giethoorn en de omgeving op de fiets kunt verkennen. Naast al het water en de grachtjes, bestaat Giethoorn uit heide en bossen, een omgeving die zich er prima voor leent om op de fiets verkend te worden. Bovendien vindt u in de omgeving het Nationaal Park Weerribben-Wieden; het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Een schitterende omgeving om doorheen te fietsen.

Servicepunt voor de fiets

Tenslotte fungeren wij als officieel ANWB-Gastvrijservicepunt voor fietsers die onverhoopt pech of een lekke band krijgen. Daarnaast hebt u bij ons de mogelijkheid om uw (bijna) lege accu weer op te laden!