Wave Wave

Fiets huren Giethoorn

Giethoorn en omgeving heeft niet alleen water maar ook bossen en heide Deze prachtige omgeving leent zich uitstekend om op de fiets te verkennen. Fietsen kunt door een fantastisch natuurreservaat de nationale parken: de Wieden en de Weerribben. Ook kunt u fietsen naar Havelte, over de hei, langs hunnebedden en schaapskooi! Of naar de Woldberg en de Eese een prachtig landgoed met een bosrijke omgeving. Wij hebben diverse mooie fietsroutes en organiseren leuke fiets arrangementen (zie onze arrangementen).

Soort Prijs
Fiets huur 1 dag € 7,50 p.p.
Electrofiets huur 1 dag € 30,- p.p.
Plate maaltijd € 7,50 p.p.
3 gangen diner € 17,50 p.p.

Fiets servicepunt Giethoorn

Een fietstocht in eigen land is ideaal om lekker uit te waaien. Op de pedalen door de polders, trappen door bossen of heide. En als u onverhoopt een lekke band krijgt of uw fietsaccu is bijna leeg? Dan bieden wij u als officieel ANWB Fietsservicepunten uitkomst. Deze service wordt gratis door ons verleend!

Bootje huren Giethoorn

U beleeft de leukste dag uit in Giethoorn vanaf het water in een van onze boten. Dankzij de gunstige ligging van ons bedrijf kunt op twee locaties in het centrum van Giethoorn een bootje huren. Zo beschikken wij onder andere over een vloot van 35 authentieke punters, meer dan 25 fluisterboten, 2 sloepen en 15 kajakken en kano's. Bij Recreatiebedrijf Geythorn huurt u een boot in Giethoorn per dagdeel, dag of zelfs voor meerdere dagen.

Na een dag varen geniet u in ons restaurant van heerlijk eten en drinken: van lekkers bij de koffie tot een compleet diner. Alle boten die u bij ons huurt, zijn te combineren met onze verschillende arrangementen.

Wave Wave