Bootverhuur Giethoorn

Onze bootverhuur in Giethoorn ligt op een unieke locatie midden in het centrum aan de dorpsgracht met zijn vele nostalgische bruggetjes. U vaart direct naar de meren en het unieke natuurgebied. De beste plek in Giethoorn om uw dag op het water te starten. Met een ruim assortiment boten voor de verhuur bieden wij u de allerbeste service en kwaliteit. Wij zijn het enige bedrijf in Giethoorn met een unieke vloot van 35 authentieke punters, waarmee ook zeilen mogelijk is. Bootverhuur bij Geythorn:

  • Boten gemakkelijk te besturen: geen vaarbewijs nodig
  • Bootverhuur vanaf 70,- per dag
  • Unieke vloot van 35 boten
  • Verhuur uit te breiden met arrangementen

Ontdek Giethoorn vanaf het water en leg uw boot aan de steiger om te genieten van een heerlijke lunch, fijn diner of een bezoek aan het museum. U bepaalt zelf of u de boot huurt per dagdeel of voor een hele dag.

Recreatiebedrijf Geythorn

Boot huren Giethoorn
Binnenpad 42
8355 BS Giethoorn

E-mail: info@geythorn.nl
Tel: 0521 361 954

Openingstijden

Maandag:09:00 - 18:00 uur
Dinsdag:09:00 - 18:00 uur
Woensdag:09:00 - 18:00 uur
Donderdag:09:00 - 18:00 uur
Vrijdag:09:00 - 18:00 uur
Zaterdag:09:00 - 18:00 uur
Zondag:09:00 - 18:00 uur

Onze boten

Vaar zelf in onze fluisterboten, luxe sloepen, kano's en kajaks. Wilt u liever een rondvaart maken met een schipper op een rondvaartboot in Giethoorn, dan is dat ook mogelijk. Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende verhuurmogelijkheden van de niet-elektrische motoren.

Rondvaart

Geniet van Giethoorn terwijl u zich laat varen door onze ervaren schippers. Tijdens de vaartocht laten we u zien wat Giethoorn te bieden heeft.

Punter

Vaar op een wel heel authentieke manier door de sloten en grachtjes van Giethoorn. Trossen los op weg naar de natuur van Giethoorn en fluistervaren door het dorp.

Zeilpunter

Kies het ruime sop en vaar met onze zeilpunters de grote meren van natuurgebied De Wieden op. Zeer geschikt voor stoere zeelui en leuk als bedrijfs- of familie-uitje.

Kajak en kano

Kom al peddelend dichter bij de natuur in onze sit-on kajak en Canadese kano’s. De echte sportievelingen kunnen tijdens deze tocht hun krachten laten zien.

Bekijk Giethoorn vanaf het water ook eens met onze elektrische boten:

Boot huren voor gezinnen

De grachten en sloten in Giethoorn zijn slechts 1 meter diep en daardoor is het huren van een boot een zonder al te veel risico voor gezinnen met kinderen. Onze boten hebben daarnaast allemaal de mogelijkheid om een buggy, kinderwagen of Maxi-Cosi mee te nemen. Uiteraard denken wij ook aan de veiligheid van de allerkleinsten zonder zwemdiploma: zij krijgen van ons een reddingvest om.

Een verzorgde dag op het water

Breid uw bootverhuur uit met diverse opties om uw dag op het water onvergetelijk te maken. Uw dag varen wordt wel erg ontspannen wanneer u zelf niet over uw eten hoeft na te denken: dat doen wij voor u! Kies uit de volgende vaaropties:

  • Koffie, thee of frisdrank en appelgebak met slagroom
  • Picknickpakket per persoon: 3 broodjes, pakje drinken, stukje fruit en iets hartigs
  • Plate met schnitzel, frisse salade en frites
  • Driegangendiner bestaande uit soep, een hoofdgerecht en nagerecht
  • Verhuur van zwemvesten

Aan boord bij bootverhuur Geythorn heeft u ook keuze uit een breed aanbod arrangementen. Wat dacht u van een varen en huifkar arrangement of het zeilarrangement? Wij maken uw dag er een om nooit te vergeten. Voor meer informatie over ons aanbod arrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vaarroutes Giethoorn

Ontdek tijdens uw vaartocht door de ontelbaar knusse grachten met pittoreske bruggetjes waarom ons dorp is opgenomen in het nieuwe monopolyspel. Wees niet bang om te verdwalen terwijl u naar al het moois om u heen kijkt: met onze vaarroutekaart vindt u altijd de weg weer terug in het unieke Giethoorns landschap.

Onze schippers geven u altijd een uitgebreide uitleg over de gemakkelijk bedienbare boten.

"Via kennissen kwamen wij terecht bij bootverhuur Geythorn. Zij hadden goede ervaringen met hun dag op het water. Dat wilde wij dus ook wel eens proberen en het was een succes. Goede service en een heerlijk verzorgde lunch. Ik raad het iedereen aan."

"Gekozen om tijdens onze familiedag een dag te gaan varen in Giethoorn. Best een uitdagen met alle kleine kinderen in de familie maar door Geythorn werd overal aan gedacht. Een zwemvest voor de kleintjes en een goede plek om onze bagage neer te zetten."